16.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024

HOROSCOP

Berbec

Vă întoarceţi la muncă plin de idei noi, cu o ambiţie renăscută, gata de orice provocare la care viaţa vă supune. Aveţi un plan măreţ de pus în aplicare şi nu staţi mult pe gânduri. Îi daţi startul chiar de azi, pentru a vedea, mai întâi, ce impact are asupra altora.

 

 

Taur

Revenirea la serviciu este o plăcere pentru dumneavoastră, chiar dacă prima zi aduce şi primele conflicte cu superiorii. Sunteţi optimist în privinţa carierei dumneavoastră, a poziţiei profesionale, de aceea nu vă va deranja câtuşi de puţin conflictul cu şeful, ci, dimpotrivă, veţi fi motivat să vă implicaţi serios, pentru a-i demonstra că eventualele lui critici sunt nejustificate.

 

 

Gemeni

Gata cu excesele de orice fel. Deveniţi, brusc, un tip cumpătat, atent la orice bănuţ, pentru că v-aţi pus în plan, pentru anul acesta, să fiţi mai econom, mai responsabil cu resursele dumneavoastră financiare, cheltuind doar pentru strictul necesar. Nu vă veţi putea ţine de cuvânt, aşa cum spuneţi, dar măcar în prima zi a săptămânii vă respectaţi promisiunea.

 

 

Rac

Vă apucaţi de treabă plin de pasiune, dornic să ajungeţi mai repede la un plan pe care nu aţi reuşit să-l rezolvaţi anul trecut. Aţi început anul nou cu ideea că trebuie neapărat să duceţi totul la bun sfârşit din primele zile lucrătoare, de aceea vă implicaţi în tot ce v-aţi asumat, de la prima oră.

 

 

Leu

Vă aflaţi la o răscruce de drumuri şi nu aveţi încredere în nici una dintre variantele propuse. Ceva din lecţiile trecutului vă face să staţi pe loc, să analizaţi totul, convins că se ascunde pe undeva hiba ce poate strica totul, dar această atitudine nu vă ajută deloc să porniţi spre ce vi se oferă de acum încolo.

 

 

Fecioară

Visele frumoase au şanse să prindă contur dacă vă implicaţi serios în ceea ce v-aţi propus, dar, mai ales, dacă reuşiţi să îi mobilizaţi şi pe cei din preajmă, în aşa fel încât să pună şi ei umărul la treabă, alături de dumneavoastră, spre concretizarea scopului dorit.

 

Balanţă

Nu aşteptaţi de la nimeni startul spre planuri noi, de anvergură, pentru că aveţi propriile idei pe care sunteţi gata să le transpuneţi în realitate. Vă întoarceţi la serviciu cu un scop măreţ în minte, pe care aveţi toate şansele să îl atingeţi în viitor.

 

 

Scorpion

Se ştie câtă pasiune puneţi într-un plan care vă entuziasmează. Ceea ce porniţi azi, fie că e din propria dumneavoastră iniţiativă, fie că sunteţi stimulat de cineva să puneţi umărul la treabă, are toate şansele să devină un mare succes.

 

 

Săgetător

Ceva vă reţine să începeţi un proiect la care vă gândiţi de ceva vreme, dar simţiţi că nu e momentul cel mai potrivit, că ar fi bine să mai amânaţi câteva zile. Ori sunteţi atât de ocupat, ori sunteţi prea obosit şi oarecum neîncrezător că ar fi momentul cel mai bun pentru a vă implica într-o acţiune dificilă, pe termen lung. Mai bine vă mai odihniţi o zi, două.

 

 

Capricorn

De unde nici nu vă aşteptaţi apare o soluţie salvatoare, care vă ajută să rezolvaţi o problemă căreia nu-i găseaţi ieşirea. Se vede că aceste câteva zile de repaus v-au fost de ajutor pentru a gândi la rece, fără stres, detaşat, şi să găsiţi idei noi foarte bune.

 

 

Vărsător

Este o zi specială pentru dumneavoastră, în care faceţi cunoştinţă cu Jupiter, care vă devine aliat pentru un an, începând de azi. Deja simţiţi o emoţie nouă cum vă dă târcoale şi nu ştiţi ce anume se petrece: să vă temeţi de ceea ce vine sau să vă mobilizaţi mai serios? Este o zi ciudată, în care noul şi vechiul se confruntă şi vă solicită la maximum şi fizic, şi psihic, încât nu puteţi descrie foarte clar ce simţiţi sau ce vreţi.

 

Peşti

Cele două entităţi diametral opuse din dumneavoastră trag în direcţii diferite, dar ambele sunt la fel de agitate şi precipitate. E greu să faceţi pace cu dumneavoastră înşivă. Sunteţi nervos, tocmai din cauza acestui război de energii şi personalităţi ascunse, iar eforturile dumneavoastră de a le calma rămân fără rezultat. Sunteţi atât de irascibil şi de capricios, încât daţi în clocot la cel mai mic afront. E mai bine să staţi departe de orice scandal!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS